Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم، ابراز کرد: امیدواریم با وحدت میان حوزه و دانشگاه شاهد انفکاک دیوار ساختگی که میان علم و دین ایجاد شده است باشیم.

به گزارش ایکنا از همدان، رشید حیدری مقدم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، امروز سه شنبه ۲۶ آذر ماه به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه و گرامیداشت شهادت آیت الله دکتر مفتح، اظهار کرد: با توجه به صحبت‌ها و هماهنگی‌های انجام شده با مدیریت حوزه علمیه استان، مقرر شد تا همزمان با سالروز شهادت آیت‌الله مفتح، مراسم گرامیداشت این شهید حوزه و دانشگاه یک سال در حوزه و یک سال در دانشگاه برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: برگزاری مراسم نکوداشت وحدت حوزه و دانشگاه و توجه به همگرایی که یکی از اهداف مهم و نشانه‌ای از تفکر والای شهید مفتح بود می‌تواند در وحدت میان این دو مجموعه علمی و به طور خاص در استان همدان که زادگاه ایشان است پررنگ تر نشان داده شود.
وی با بیان اینکه امیدواریم برگزاری این مراسم در وحدت میان حوزه و دانشگاه اثرات بیشتری داشته باشد، گفت: وحدت میان حوزه و دانشگاه از برکات خون شهدا و به طور ویژه تفکر و خون پاک آیت الله مفتح است.
حیدری مقدم با بیان اینکه باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم، ابراز کرد: امیدواریم با وحدت میان حوزه و دانشگاه شاهد انفکاک دیوار ساختگی که میان علم و دین ایجاد شده است باشیم.
محمد مهدی مفتح، نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی و فرزند برومند شهید مفتح نیز در این مراسم اظهار کرد: این مراسم برای بزرگداشت یک خدمت‌گزار حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی افزود: دکتر مفتح زاده این شهر بود که مقدمات طلبگی را در مدرسه آیت الله آخوند همدان گذراند و در سن 15 سالگی جهت ادامه تحصیل راهی قم شد.
وی با اشاره به اینکه دکتر مفتح مدرس بزرگ حوزه و دانشگاه بود، ادامه داد: ایشان در سن 51 سالگی در صحن دانشگاه به شهادت رسیدند و هرساله مراسمی برای بزرگداشت این شهید والا قدر در کشور و استان همدان که زادگاه ایشان است برگزار می‌شود.
مفتح ابراز کرد: وحدت حوزه و دانشگاه شاید یکی از مهمترین آرمان‌های انقلاب و امام خمینی(ره)قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود که با تربیت شهدا و عالمان برجسته‌ای همچون شهید بهشتی، مطهری و مفتح در تحقق این مهم گام برداشت.
وی ادامه داد: شهید مفتح در نهایت در صحن دانشگاه به مقام رفیع شهادت نایل شد و عمامه ایشان که سمبل حوزه و دانشگاه بود در دانشگاه به خون آغشته شد، اگر دو مجموعه حوزه و دانشگاه با یکدیگر وحدت داشته باشند اهداف کشور و به تبع استان به خوبی اجرایی می‌شود.
فرزند شهید مفتح با بیان اینکه امام(ره) به جد پیگیر وحدت حوزه و دانشگاه و شهید مفتح دنبال تحقق این مهم بود، ابراز کرد: چگونگی وحدت میان این دو مجموعه علمی باید بررسی شده و مورد تحقیق قرار گیرد.
مفتح افزود: امیدواریم با حضور دکتر نمکی در پست وزارت بهداشت و شورای انقلاب فرهنگی به عنوان فردی با سبقه فرهنگی بالا هدف والای امام(ره) که همان وحودت حوزه و دانشگاه بود به خوبی محقق شود.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه آنقدر در انقلاب مهم و بزرگ است که روز شهادت آیت الله مفتح به عنوان وحدت این دو مجموعه علمی نامگذاری شده است.
مفتح ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از مهمترین اهداف انقلاب باید همواره برای نسل‌های آینده باقی بماند تا آنها نیز پیگیر این مهم باشند و برگزاری این جلسات که در زنده نگاه داشتن آرمان‌های انقلاب و وحدتی که میان این دو باید حاصل شود باید استمرار داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست با «محمدجمیل المیاحی» استاندار «واسط عراق» که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است، اظهار کرد: تهران یکی فشرده‌ترین و خاص ترین پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد از درآ مد ملی کشور بدون یافته‌های حوزه نفت و انرژی در اختیار پایتخت قرار دارد و ۵۰ درصد از شرکت‌ها ی دانش بنیان ایران در تهران مستقر هستند، گفت: در استان تهران علاوه بر خدمت رسانی به مردم ایران، میزبان اتباع نیز هستیم و نزدیک به ۵۲ درصد از مالیات کشور در تهران وصول می‌شود.

فخاری وجه تمایز استان تهران با سایر استان‌ها را به لحاظ ساختاری و نظام برنامه ریزی، فشردگی جمعیت این استان دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌ها و رفع نیازمندی‌ها با توجه به فشردگی جمعیتی در این استان کار آسانی نیست.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیت‌های استان تهران مربوط به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی با ظرفیت ملی است که در این استان مستقر شده اند، عنوان کرد: از صنایع «هایتک» تا خودرو سازی و موضوعات فراگیر همگی سبب شده اند که تهران به عنوان ام القرای کشور مطرح باشد.

فخاری به مقام برتر استان تهران در بخش کشاورزی و حوزه محصولات باغی اشاره کرد و گفت: استان تهران در حوزه تولید محصولات گلخانه‌ای رتبه نخست را دارد.

وی حوزه لبنیات استان تهران را شاخص دانست و افزود: موضوع مهم در تبادلات اقتصادی، شناخت کافی استان‌ها از ظرفیت‌های یکدیگر می‌باشد و در این راستا اگر ما پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های استان «واسط» در عراق را بدانیم، بهتر می‌توانیم در این زمینه محاورات طرفین را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها و برنامه‌های جدید را خلق کنیم.

استاندار تهران ضمن اعلام آمادگی پایتخت برای همکاری در حوزه تعاملات اقتصادی و رفع نیازمندی‌های استان «واسط» عراق گفت: لازم به ذکر است که استان ایلام نیز می‌تواند به عنوان یک استان واسط ظرفیت‌های لازم را میان تهران و «واسط» فراهم کند.

فخاری بر ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک میان استان تهران و استان «واسط» تاکید کرد و گفت: با استفاده از این کارگروه می‌توانیم موضوعات را مورد بررسی قرار داده و موقعیت‌های کاری جدید را احصا کنیم.

استاندار تهران در خصوص درخواست استاندار «واسط» مبنی بر استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های استان تهران در خصوص موضوعات شهری «واسط» اظهار کرد: این موضوع بستگی به جغرافیا و شرایط اقلیمی دارد، چرا که «دشت استان واسط» به عنوان یک دشت وسیع با ظرفیت‌های اقلیمی خود قابل توجه بوده و ما مشابه این وضعیت را در استان ایلام و «دشت عباس» و مناطق شمال استان خوزستان داریم و مهم‌ترین موضوع منطقه تأمین آب است که در صورت مدیریت صحیح در تأمین آب، ظرفیت‌های جدیدی را در حوزه کشاورزی خواهیم داشت.

فخاری یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال در استان «واسط» را ایجاد کارخانه‌هایی در حوزه تولید برق اعلام و بیان کرد: تولید سلول‌های خورشیدی یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند ظرفیت‌های لازم را برای برق مورد نیاز تأمین کند.

استاندار تهران با تاکید بر نقش مهم کشاورزی در توسعه اقتصادی، گفت: بر اساس تجربه جهانی صنایع پایین دستی حوزه کشاورزی عنوان نقطه عطفی در حوزه تولیدات و سرمایه گذاری محسوب می‌شوند.

وی همکاری تهران و واسط را یک جریان تاریخ ساز جدید عنوان کرد و افزود: با وجود تمایل دشمنان برای اختلاف اندازی میان دو ملت ایران و عراق باید تلاش کنیم ضمن تداوم اتحاد میان دو کشور دوست و همسایه، شاهد همکاری‌های روز افزون نیز باشیم.

استاندار تهران حفظ استقلال اقتصادی عراق را مهم دانست و عنوان کرد: امیدوار هستیم که در آینده شاهد رفع ظلم آمریکایی‌ها در عراق باشیم.

کد خبر 6090261

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود