Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: بلوار آیت‌الله مطهری شهر همدان یکی از معابر شلوغ به لحاظ ترافیکی و عبور و مرور شهروندان است؛ این بلوار که تقاطع غیرهمسطح میدان رسالت همدان را به تقاطع غیر همسطح بابک متصل می‌کند به لحاظ قرار گرفتن بیمارستان بعثت در حدفاصل این مسیر روزانه شاهد رفت‌وآمد جمعیتی قابل‌توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذشته از این بخشی از بلوار آیت‌الله مطهری شهر همدان نیز در پی تصمیم مدیریت شهری به محل برگزاری بازار هفتگی که روزهای سه‌شنبه دایر می‌شود اختصاص‌یافته است.

از سوی دیگر در قسمت‌هایی از این بلوار وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه و تره‌بار در کنار خیابان یا معابر توقف کرده و به خریدوفروش می‌پردازند که ازقضا شمار آن‌ها هم کم نیست به‌طوری‌که این بلوار به محل حضور حداکثری وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه و تره‌بار شهرت دارد.

علم شدن دیواره‌های بتنی در بلوار آیت الله مطهری

حال هدف از ذکر این سابقه خبری برای بلوار آیت‌الله مطهری همدان ازاین‌رو است که چندی قبل به‌یک‌باره شاهد علم شدن دیواره‌های بتنی در قسمتی از این مسیر شدیم که در نگاه اول چهره خشنی از شهر را به بیننده القا می‌کند این در حالی است که زیباسازی شهر یکی از ملزومات اجتناب‌ناپذیر شهرهای امروزی است و با ماشینی شدن شهرها لزوم زیبایی در شهر برای همه احساس می‌شود.

حوالی ظهر یکی از روزهای پاییزی خبرنگار مهر سری به محل اجرای دیواره‌های بتنی این بلوار زد و گفتگویی باکسانی که طرح برای ساماندهی وضعیت آن‌ها اجراشده؛ داشت.

یکی از فروشندگان میوه و تره‌بار که جعبه‌های میوه‌های رنگارنگ پاییزی را بر روی وانت‌بار خود گذاشته بود در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه شهرداری این دیوارها را کشیده تا ما پشت دیوارها بایستیم، گفت: آخر این دیواره‌ها دید را می‌بندند و دیگر امکان خریدوفروش و معامله برای ما وجود ندارد.

باید این دیوارها را بکشیم و شما هم چند وقتی تحمل‌کنید!

وی بابیان اینکه به ما گفته‌اند همدان به‌زودی میهمان خارجی خواهد داشت و باید این دیوارها را بکشیم و شما هم چند وقتی تحمل‌کنید، گفت: مگر درآمد و خرج زندگی دروغ است که چند وقتی را تحمل‌کنیم و بعد از آن‌هم معلوم نشود که چه خواهد شد.

وی بابیان اینکه وقتی دیوارها علم نشده بود لااقل ما وارد خیابان نمی‌شدیم، گفت: کشیدن این دیوارها باعث شده برخی وانت‌بارها به آن‌سوی خیابان بروند و مسیر دیگری را جایگزین مکان فعلی کنند.

یکی دیگر از رانندگان نیز بابیان اینکه بین هر سه یا چهار دیواره که کنار هم و به هم چسبیده‌اند یک فضای خالی قرار دارد، گفت: برخی وانت‌بارها در فضای خالی بین دیوارها می‌ایستند و بقیه به‌ناچار باید یا در انتهای دیوارهای کشیده شده بایستند و یا به آن‌سوی خیابان بروند.

وی بابیان اینکه بارها طرح‌های مختلفی برای ساماندهی وضعیت موجود اجراشده اما هر بار ناموفق بوده است، گفت: باید طرحی اجرا شود که ما هم راضی باشیم چراکه قصد ما هم‌کسب روزی است.

اما در همین زمینه کارشناس برنامه‌ریزی شهری همدان بابیان اینکه ساختمان‌ها و آپارتمان‌های سنگی روزبه‌روز در شهرها قد می‌کشند، گفت: شهرداری باید در اجرای طرح‌ها کمتر به سمت پروژه‌های این‌چنینی برود.

احمد موسوی بابیان اینکه شهرداری‌ها در شهرهای مختلف برای زیباسازی جداره‌های شهری تلاش می‌کنند، گفت: اینکه در عبور از یک بلوار علاوه بر ساختمان‌های سنگی که روزبه‌روز بر تعداد آن‌ها افزوده می‌شود شاهد دیواره‌های بتنی و سنگی باشیم نیز جالب نیست.

اجرای طرح‌ها باعث هدر رفت منابع مالی و بیت‌المال می‌شود وی بابیان اینکه گاهی مشاهده می‌شود اجرای طرح‌ها باعث هدر رفت منابع مالی و بیت‌المال می‌شود، گفت: چند ماه است که دیواره‌های بلند خاکستری بتنی در برخی معابر همدان علم شده‌اند و هنوز چرایی اجرای این طرح مشخص نیست اما می‌شد چهره خشن آنان را برای شهروندان زیبا کرد.

در همین خصوص رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه در پی اجرای طرح به شکل کنونی برخوردی با سرپرست سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری همدان داشتیم چراکه کاملاً بدون هماهنگی با شورای شهر و کمیسیون خدمات شهری این طرح را اجرا کرده‌اند، گفت: طرح کاملاً ناقص است.

اجرای عجولانه طرح‌ها گره‌گشا نیست

علی فتحی بابیان اینکه در این مسیر اگر قرار است دیوار کشیده شود در ابتدا نباید فاصله‌ای بین دیوارها وجود داشته باشد، گفت: اجرای عجولانه طرح‌ها گره‌گشا نیست.

وی بابیان اینکه انتهای محل اجرای طرح از تمام‌مسیر مهم‌تر است درحالی‌که دقیقاً همان مسیر با اجرای ناقص طرح رهاشده است، گفت: این طرح باید به‌طور کامل اجرا می‌شد اما ناقص است.

فتحی بابیان اینکه اعلام‌شده تا حداکثر یک ماه آینده طرح کامل شود، عنوان کرد: طبق نظر کارشناسان بهتر است دو سه دیوار ابتدای مسیر موردبحث از سمت تپه حاج عنایت برداشته شود و با نصب تابلو ضمن اصلاح معبر، قسمت ورودی بازار میوه‌فروش‌ها به افرادی که از وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه و تره‌بار خرید می‌کنند نشان داده شود.

نمونه این طرح در بلوار شهید رجایی همدان نیز به همین شکل و ناقص اجراشده است وی بابیان اینکه طرح کامل به صورتی است که محوطه موردنظر به یک بازار تبدیل شود اما ناقص اجراشده و وضعیت فعلی قابل‌قبول نیست، گفت: متأسفانه بدون هماهنگی و بدون اطلاع مجموعه طرح اجراشده و جالب‌تر اینکه نمونه این طرح در بلوار شهید رجایی همدان نیز به همین شکل و ناقص اجراشده است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان بابیان اینکه در صحن شورا برخوردی نیز با مجریان طرح صورت گرفت، عنوان کرد: عدم هماهنگی تا حدی بود که به‌یک‌باره و باگذشت یک روز شاهد سبز شدن دیوارها در مسیر شدیم و مشورتی صورت نگرفته بود.

وی بابیان اینکه دیواره‌ها در راستای ساماندهی وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه که در معبر می‌ایستادند اجراشده اما اجرای ناقص آن مشکلی را حل نکرده است، گفت: البته ناگفته نماند که وانت‌بارها همشهری ما هستند و برای کسب روزی به این کار روی آورده‌اند و نباید کاری کنیم که موجب نارضایتی شود کما اینکه نباید به صورتی پیش برویم که بر گره ترافیکی منطقه بیفزاییم.

وی بابیان اینکه در اجرای طرح‌های مدیریت شهری باید مردم و شهروندان رضایت داشته باشند نه اینکه موجب نارضایتی شهروندان شویم، گفت: متأسفانه دیواره‌هایی که در مسیر کشیده شده به‌طور کامل دید معابر به وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه و تره‌بار را می‌بندد و عملاً کاربردی نخواهد بود چراکه باید به صورتی اجرا می‌شد که در هنگام عبور از خیابان حضور وانت‌بارها در پشت دیوار قابل‌مشاهده باشد اما چون دیواره‌ها از پایین به‌صورت یک‌تکه و بدون فضای خالی داخلی است این انتظار ممکن نیست.

قسمت بالای دیواره باید به صورتی اجرا می‌شد که دید لازم به وانت‌بارها وجود داشته باشد اما این‌گونه نیست وی بابیان اینکه این دیواره‌ها دوقسمتی است و حدود یک متر و ۲۰ سانت آن پایین است و قطعه بعدی روی آن قرارگرفته است، گفت: قسمت بالای دیواره باید به صورتی اجرا می‌شد که دید لازم به وانت‌بارها وجود داشته باشد اما این‌گونه نیست.

وی بابیان اینکه هزینه‌ای اجرای این طرح هم کم نبوده و همین مسئله جای اعتراض دارد، گفت: طی تماسی با سرپرست سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری همدان مقررشده در اسرع وقت نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.

فتحی بابیان اینکه طول مسیر ۲۵۰ متر است که باید قسمت ورودی آن بازبماند و دیواره‌ها هم دید داشته باشند، گفت: اجرای این طرح به شکل کنونی نه‌تنها هزینه‌ای روی دست گذاشته بلکه موجب نارضایتی نیز شده است.

بیت‌المال مردم همدان صرف طرح‌های بدون بازده می‌شود

با این تفاسیر به نظر می‌رسد شهرداری همدان در طرحی مبهم اقدام به‌صرف هزینه‌ای کلان برای ساماندهی وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه در سطح شهر کرده که در این میان جای سؤال است چرا پول بیت‌المال مردم همدان صرف این‌چنین طرح‌های بدون بازده می‌شود.

از سوی دیگر بر همین اساس جای سؤال است که چرا شهرداری همدان در وضعیت بد اقتصادی امروز کشور و شهر همدان که بی‌پولی عامل نصف و نیمه ماندن بخش بسیار زیادی از پروژه و طرح‌های اساسی و مهم است، به همین راحتی زیر بار هزینه این‌چنین طرح‌هایی می‌رود.

از نگاهی دیگر نیز می‌توان به این موضوع پرداخت که اگر مدیران ما توانایی و تجربه کافی داشتند می‌توانستند با توجه به وضعیت و شرایط ویژه گردشگری همدان و باکمی صبر و حوصله و اجرای طرح‌های بهتر نه‌تنها قدمی درراه زیباسازی شهر بردارند و مشکل ساماندهی وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه را حل کنند بلکه حرکتی درزمینهٔ جذب بیشتر توریست‌ها انجام می‌دادند.

به‌این‌ترتیب باید منتظر ماند و دید که آیا مدیران شهری همدان توضیح خواهند داد که چگونه و با چه منطقی اقدام به اجرای چنین طرحی با هزینه بیت‌المال کرده‌اند که نه‌تنها گره از مشکل باز نکرده بلکه مشکلی بر مشکلات اضافه کرده است!؟

کد خبر 4453668

منبع: مهر

کلیدواژه: بیت المال پروژه عمرانی شهرداری همدان شورای شهر همدان علی فتحی اربعین 97 اربعین حسینی یوم الله 13 آبان بوشهر مشهد راهپيمايي 13 آبان گرگان شهرکرد مرز مهران پدافند غیرعامل خرم آباد خطبه های نماز جمعه شیراز شهادت امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که در مدیریت شهری در سطح استان و کشور حائز اهمیت بوده، بازآفرینی نقاط هدف شهری است.

وی با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم لازم است بافت‌های ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند افزود: در ۹ شهر استان از قبیل بشرویه، بیرجند، نهبندان، قاین، سرایان، فردوس، خوسف، گزیک و قهستان طرح‌های مصوب برای بازآفرینی شهری داریم. اکنون بیش از ۳۳ درصد جمعیت شهری استان در بافت ناکارآمد و فرسوده ۹ شهر استان سکونت دارند.

عباس زاده با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ درصد مساحت شهر‌های خراسان جنوبی جزو محدوده هدف بازآفرینی شهری هستند، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم را در این مناطق شهری و جمعیتی برای مردم فراهم کنیم. ستاد بازآفرینی پایدار شهری مأموریت دارد از محل اعتبارات گوناگون برای تأمین زیرساخت‌ها در مناطق هدف تصمیم‌گیری کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف تعریف شده اظهار کرد: عمده این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و تعدادی باقی‌مانده که مصوب شد از محل اعتبارات مالیات بر ارزش‌افزوده استان که به شهرداری‌های مربوطه اختصاص می‌یابد این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شوند. با این مصوبه، همه پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق هدف بازآفرینی پایدار شهری استان امسال به بهره‌برداری برسد و در ادامه، پروژه‌های جدیدی تعریف کنیم.

عباس‌زاده یادآور شد: برای اینکه ساکنان بافت فرسوده نسبت به نوسازی خانه‌های خود تشویق شوند، طرح کلید به کلید توسط دولت اجرایی شده که مردم می‌توانند اطلاعات دقیق‌تر این طرح را از ادارات راه و شهرسازی و شهرداری‌ها دریافت کنند. باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کرد. سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۱۰ طرح در شهر‌های مختلف استان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهر‌های بیرجند و قاین دارای سکونتگاه‌های غیررسمی هستیم، بیان کرد: تاکنون در زمینه بهسازی معابر، ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی، جایگاه خدمات اجتماعی، فرهنگسرا، اجرای کانال جمع آوری آب‌های سطحی، تکمیل فضا‌های سبز و خدمات به مردم اقداماتی شده که درمجموع ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عباس‌زاده با بیان اینکه سال‌های گذشته قیر رایگان به شهرداری‌های بیرجند و قاین اختصاص یافته، افزود: تاکنون درمجموع ۸۲ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده به طوری که در شهر بیرجند و منطقه مهرشهر تمام معابر آسفالت شده است.

مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است

میرمحمد مودی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: در حال حاضر در ۹ شهر خراسان جنوبی با جمعیت ۳۳۳ هزار و ۵۱۱ نفر که شامل ۳۳ درصد از جمعیت استان می‌شود، محلات هدف مستقر هستند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است، افزود: ۷۹ طرح در محلات هدف در دست اقدام است که تاکنون ۶۵ طرح تحویل شده و تعداد ۸ طرح در حال انجام است که پیشرفت متوسط فیزیکی آن ۹۴ درصد است.

بررسی و تصویب پروژه‌های موضوع بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ارائه سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و گزارش عملکرد شهرداری بیرجند و قاین درباره عملکرد قیر رایگان تخصیصی در سال ۱۴۰۱ از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • اجرای ۳۰ عنوان برنامه، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در استان همدان
  • ببینید | هشدار رئیس قوه‌قضائیه به متجاوزان به بیت‌المال
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • اجرای پویش «پای کار ایرانیم»در پایتخت
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل